Coaching door Cornectie leert je ervaren wat je kracht is

cornectie coaching

Iedereen met een coachingsvraag is welkom bij ons. Deze vraag kan op allerlei gebieden liggen. De expertise van Cornectie ligt vooral op het gebied van gedragsverandering en -ontwikkeling waarbij we adviseren op gedrag en coaching. Wij bieden ondersteuning aan mensen met een gedrags- en/of verslavingsproblematiek, maar ook aan de directe omgeving (ouders, familie, scholen, zorginstellingen). Groot voordeel van ondersteuning door ons is dat we de bureaucratie van een grote instelling kunnen omzeilen en er altijd maatwerk wordt geleverd .

Gedrag en coaching

Coaching door Cornectie leert je ervaren wat je kracht is, om die toe te passen op je persoonlijke doelen. Ervaringsleren is de manier om vaardigheden eigen te maken zodat ze in de kern van je ‘zijn’ worden geworteld.

NLP

Middels NLP-technieken kom je met behulp van de coach tot eigen inzichten, ideeën en onderliggende wensen en idealen. Items die er voor zorgen dat toekomstige beslissingen of besluiten met volle overtuiging worden gemaakt en worden omgezet in handelen en uitvoeren. Bekijk op deze pagina onze visie.

Als je continu hetzelfde blijft doen verandert er niets. Als je de keuze maakt om iets anders te gaan doen, komt het ‘hoe’ vanzelf.