Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

cornectie visie

Iedereen maakt in zijn leven bepaalde dingen mee, die hij in zijn rugzak met zich mee draagt. De passie van Cornectie is om mensen te begeleiden bij de zaken waar zij tegenaan lopen en ze handvatten meegeven om dingen anders te doen.  Resultaat is dat de rugzak niet meer voelt als een zak met stenen die je meesjouwt, maar als een hulpmiddel waar je dingen uit kunt halen op het moment dat je ze nodig hebt.

Cornectie: Gedrag veranderen

Cornectie is gevormd uit een combinatie van twee woorden: Correctie en Connectie.

Correctie in de zin van: het gedrag veranderen of gedrag corrigeren. Iedereen heeft belemmerende overtuigingen en patronen die maken dat je dingen niet doet (of steeds op dezelfde manier blijft doen waardoor het resultaat steeds hetzelfde is!). Cornectie geeft je inzicht in je gedrag en in de mogelijkheden hoe je het anders kunt doen.

Connectie in de zin van: het connecten cq verbinden. Verbinding maken met zowel jezelf als met anderen.  Hoe emotioneel eerlijk ben jij naar jezelf toe? En durf je het aan een ander toe te geven dat je iets wat hij of zij zegt niet prettig vindt? Staat je hoofd (het denken)  in de juiste verbinding met je hart (het voelen)?

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Lees op deze pagina meer over het verhaal achter Co®nectie.